Slankclub

NIEUW: VOORDELIG, VERANTWOORD, SAMEN AFVALLEN MET GEWOONETENDIEET SLANKCLUB.
 
De gewoonetendieet slankclub is wellicht de voordeligste manier om samen verantwoord uw afslankdoel te bereiken. Op zeven plaatsen in Nederland starten er slankclubs. Vergoedingen voor deelname zijn mogelijk vanuit de zorgverzekering.
 
In Bunschoten-Spakenburg is er een slankclub op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 uur, bij meer dan 4 personen is in overleg ook andere dag of tijd mogelijk. U kunt op elk moment instromen.
 
Het is de bedoeling dat u 1 x per week langs komt voor controle. In het eerste half uur is er tijd om in te schrijven en  te wegen. Tevens kunt u eventueel met andere groepsleden uw ervaring van de afgelopen week delen of een kletspraatje houden. Daarna behandel ik ongeveer een half uur een onderwerp.
 
De onderwerpen, die aan bod komen zijn zeer gevarieerd. Praktische richtlijnen rondom eten in de vorm van dagmenu’s, lijsten voor gezonde tussendoortjes en variatielijsten. Onderwerpen zoals emotie-eten en mindfull eten, superfood of gewoon eten.  
De kracht van een slankclub is dat de groepsleden elkaar motiveren en stimuleren om hun doel te behalen. Vragen die gesteld worden kunnen ook punten zijn waar u zelf tegenaan loopt maar op dat moment niet aangedacht heeft te vragen. Ook de gezelligheid is heel belangrijk. Kunt u of wilt u niet bij de behandeling van het onderwerp wezen, dan is dat geen probleem u mag eerder weg maar mist dan wel een stukje extra uitleg.
 
U als groep bepaald mede de inhoud van de slankclub. Wilt u zelf aandacht voor een bepaald onderwerp dan kunt u dat inbrengen. Is het voor de gehele groep interessant dan wordt het behandeld. Bent u eenmaal op gewicht dan kunt u minimaal 1 x per maand voor controle langs komen, zodat u niet terug valt in uw oude gewoonten en het gewicht gehandhaafd blijft.
 
Heeft u  een stukje individuele begeleiding ervoor, tijdens of erna nodig dan kan dat ook. Elke gewoonetendieet consulent is gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.
 
Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden dat kan bij Christiana Zijl-Vrolijk van Total Weight 4 You zij is aangesloten bij gewoonetendieet en Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.
 
De prijzen zijn:
Inschrijfgeld: € 17,50
Wekelijks: € 7,50
 
Bel: 06 – 22 09 33 46
of mail naar: info@totalweight4you.nl
 
Dag en tijd:
 
Donderdagavond 18.00 tot 19.30