Welkom

Welkom bij Just Happy Healthy

For food, feet en feel good

For food:

Begeleiding naar een gezond eet- en leefpatroon, voor afvallen, aankomen en gezonder willen eten. Samen kijken we naar het eet en beweeg patroon en brengen daar gezondere veranderingen in aan. Dit is individueel mogelijk en in groepsverband.

Feet:

Voetreflex behandelingen zijn voor alle leeftijden. Door een voetreflex behandeling komt het lichaam in balans en gaat het zelf genezend vermogen van het lichaam weer actiever aan het werk. Veel klachten verminderen en/of verdwijnen. Voetreflex bij baby’s kan helpen om symptomen te verlichten zoals krampjes, obstipatie, reflux, verkoudheid, doorkomende tandjes en slapeloosheid. Het is ook mogelijk om door middel van een cursus het zelf te leren.

Feel good:

Atlasmasssage

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudertechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld. Deze techniek wordt op een natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen. De atlasmassage is ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook voor uiteenlopende nek-schouder en/of armklachten.

Atlas-Lumbaal massage

De naam Atlas-Lumbaal massage is afgeleid van het lumbale gedeelte van de rug. Hoewel het geïnspireerd is door de Dorn-methode is de Lumbaal massage totaal anders. De Lumbaal massage heeft een snellere en effectievere manier tegen:

  • Moeilijk bukken en uit bed komen
  • Lage onderrug klachten
  • Uitstralingspijn
  • Onderbeen klachten
  • Voetklachten, o.a. bij hielspoor
  • Overige onderrug klachten

Breuss massage

De Breuss Massage is een zachte massage van de wervelkolom doormiddel van lichte strijking over de lange rugspier die voor totale ontspanning zorgt. De massage kan zeker bij personen met bijvoorbeeld ernstige osteoporose, ischias, spit of hernia zonder risico worden ingezet. De Breuss Massage heeft een duur van dertig minuten.

Fibromyalgie massage

De meeste mensen met fibromyalgie hebben last van pijn en stijfheid in gewrichten of spieren en vermoeidheid. Daardoor is bewegen vaak moeilijk en dat kan beperkingen geven in het dagelijks leven. Reuma is grillig. Klachten kunnen een tijdje weg zijn en ineens weer de kop opsteken. De massagefrequentie en massagetijdsduur verschilt per persoon.