Lumbaalmassage

De naam Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de Lumbaalmassage uitkomst bieden. Door deze massage worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. Deze techniek wordt op natuurlijk wijze toegepast, dus zonder te kraken en verder hulpmiddelen.
Bij de behandeling Lumbaalmassage, zit de Atlasmassage bij in.

 

Lumbaalmassage extra

De Lumbaalmassage is nu ook te boeken met een extra massage. Deze extra massage is tweeledig en kan worden ingezet bij;
– Klachten van het bewegingsapparaat (hoofd, nek, schouder, arm, elleboog, pols, rug, heup, bekken, been, knie en voet).
– Buikklachten (spanning in het buikgebied, stoelgangproblemen.

Spanningen in onderrug en buik worden vaak veroorzaakt door overbelasting van de piriformis en/of de psoas. Door speciale technieken te combineren met een effectieve massage, waarbij de aandacht vooral gericht is op deze twee spieren, ontstaat er ruimte en ontspanning. Hierdoor wordt bewegen makkelijker en soepeler en kunnen klachten verdwijnen.