Magnesium Massage

Magnesium Massage

Ik start de massage met het gebruiken van magnesium olie, om deze vervolgens op een ontspannen manier in de huid te masseren. Door deze massage wordt de olie extra goed opgenomen in de huid en onderliggende lagen en spieren. Na de massage neem ik de olie af met warme doeken om de behandeling vervolgens af te sluiten met een pakking van magnesium gel, deze kan na het intrekken blijven zitten en hoeft dus niet afgenomen te worden. Na de massage zul je een zeer loom gevoel ervaren, maar ook energiek, verder zullen de kramp pijnen die je vooraf misschien nog had, nagenoeg verdwenen zijn.

De massage kan op de rug en schouders, maar het is ook mogelijk om de benen aan de achterkant ook mee te masseren.

De inzet van Zechsal bij de ontspanningsmassage verhoogt de intensiteit en het effect van de behandeling:

Zechsal ontspant:

Het lichaamseigen magnesium van Zechsal komt via de huid direct in het interstitium (ruimte tussen de cellen). Daar is het op cellulair niveau vrijwel onmiddellijk actief, wat een diepe ontspanning geeft.

Zechsal herstelt:

Zechsal helpt bij herstel van de spieren. Kramp verdwijnt onmiddellijk, spierpijn neemt af en gewrichtspijn wordt verlicht.

Zechsal ontzuurt:

Het magnesium zorgt voor versnelde afvoer van melkzuur uit de spieren en draagt bij aan het herstel van de pH in het lichaam.

De magnesiumgel wordt meestal gebruikt om een deelpakking te geven. Hiermee krijgt het lichaamsdeel een boost aan magnesium binnen.