Ontspanningsmassage

Even een moment voor jezelf om lekker te kunnen ontspannen. De ontspanningsmassage is een hele rustige manier van masseren waardoor de spieren gaan ontspannen. De ontspanningsmassage is een klassieke massage die lichaam en geest helpt te ontspannen. Het leven kan veel stress met zich meebrengen en daardoor kun je last krijgen van gespannen spieren. Een zachte ontspanningsmassage kan ervoor zorgen dat je spieren zich weer gaan ontspannen en je mentaal en fysiek helemaal tot rust komt.

Langdurige stress heeft een negatief effect op je mentale en lichamelijke gezondheid. Door middel van een ontspanningsmassage kan er weer rust in je hoofd en lichaam komen. De ontspanningsmassage is ook goed voor je gezondheid, je lichaam maakt door de massage weer meer afweercellen aan die het stresshormoon cortisol aanpakken. Daardoor heb je dus minder last van stress en verhoogt het je weerstand.
Ook de neurotransmitters dopamine en endorfine worden weer meer aangemaakt. Door de ontspanning tijdens de massage neemt het effect van stress op je lichaam af en voel je je daarna weer fris en relaxt.