Verwen ochtend of middag

Nieuw bij Just Happy Healthy : Verwen moment

Heerlijk even tijd voor jezelf, of natuurlijk een heel mooi cadeau om aan iemand te geven. Vele van ons missen de dagjes naar de sauna of beautyfarm. Daarom heb ik iets leuks bedacht om toch even lekker te kunnen ontspannen en even tijd voor jezelf te maken.

Wat kun je verwachten? We starten met een heerlijke Zechsal Magnesium voetenbad onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Nadat de voeten zijn afgedroogd, mag je plaatsnemen op de massagestoel voor een Atlasmassage. Dit is een korte effectieve massage voor nek- en schoudergebied. Deze massage is erop gericht de spanning in dit gebied te verminderen. Vervolgens zijn we toe aan een fijne Voetreflexbehandeling. De voeten worden uitgebreid behandeld met als doel lichaam en geest in balans te brengen en het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren. Nadien worden de voeten ingesmeerd met Zechsal Body Cream. Na een korte koffie/thee pauze gaan we naar het laatste onderdeel namelijk de Ontspanningsmassage met als afsluiter een Zechsal Magnesium pakking. Als klap op de vuurpijl krijg je nog een presentje mee.

Het doel van deze verwen ochtend of middag, is dat jij met een heerlijk ontspannen gevoel en met nieuwe energie de praktijk weer verlaat. Nu tot en met 1 juli 2021 voor €105,–