top of page

VOORSTELLEN

naamloos (1 van 1).jpg

Mijn naam is Christiana Zijl-Vrolijk. Ik ben gewichtsconsulente, voetreflexologe en masseur.


In januari 2008 startte ik mijn praktijk met het begeleiden van mensen naar een gezond eet- en leefpatroon om hen zo op een voor hen gezond gewicht te krijgen. Ik specialiseerde mij enige jaren later in voetreflexologie nadat ik zelf veel baat had bij behandelingen die ik kreeg. Door de komst van ons eerste kleinkind ben ik ook op zoek gegaan naar babyvoetreflexologie. Wat is het mooi om ouder of grootouders handvatten te geven zodat zij zelf klein ongemakken, zoals reflux, darmkrampjes, slecht slapen bij hun kind of kleinkind te kunnen verhelpen.

Naast goede voeding is voor een gezonde leefstijl ook ontspanning en vermindering van stress erg belangrijk. Al deze factoren spelen mee om lekker in je vel te zitten. Daarom breidde ik mijn kennis uit en geef ik ook verschillende massages om het lichaam optimaal te laten ontspannen. Denk aan: ontspanningsmassages, atlasmassages en massages voor lage rug en bekkenklachten.

Ik werk graag met mensen. Ieder mens is anders en heeft een eigen verhaal. Natuurlijk blijft hetgeen besproken wordt vertrouwelijk en binnen de vier muren van mijn praktijk. Ik ben niet alleen een luisterend oor, maar adviseer ook graag over voeding, voetreflexologie en massages. Het is fijn een totaalpakket aan te bieden voor het welzijn van het hele lichaam. Dat is waar ik het allemaal voor doe. Hopelijk kan ik u/jou ook van dienst zijn met mijn ervaring en opgedane kennis. 

bottom of page