Voorstellen

Wie ben ik?
 
Mijn naam is Christiana Zijl-Vrolijk, getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters en oma van 2 schatten van kleindochters. Zelf heb ik mijn hele leven al overgewicht, op mijn 14de kwam ik voor het eerst bij een diëtiste. Daarna heb ik vele diëten gevolgd en ben ik bij nog 2 andere diëtisten geweest. Als ik nu terug kijk heb ik mijn lichaam heel wat aan gedaan. Door de verschillende diëten en ja helaas ook echte crash diëten heb ik mijn stofwisseling behoorlijk fout behandeld.In 2006 ben ik daarom een cursus voedingleer gaan volgen en in 2007 een opleiding tot gewichtsconsulente. In januari 2008 ben ik met mijn praktijk begonnen. Daarna heb ik nog een specialisatie gevolgd voor het begeleiden van kinderen. Uit ervaring weet ik dat voeding van invloed is als je lichaam ziek is. Zelf heb ik Artritis psoriatica, artrose,fibromyalgie en het syndroom van sjörgen. Door middel van aanpassingen in mijn voedingspatroon hou ik mijn ontstekingswaarde in het bloed nog steeds laag.
 
Van een collega kreeg ik een voetreflex behandeling en toen ik merkte hoe mijn lichaam daar op reageerde wilde ik meer weten. Het brengt mij veel minder pijn, meer ontspanning en beter slapen. Ik ben nog altijd dankbaar dat voetreflex op mijn pad is gekomen voor mijzelf en  ook zeker voor de mensen die ik nu mag behandelen en hoor wat het voor hun doet.
 
In 2017 kwam ik door een collega in aanrakingen met de Stichting Atlasmassage. Toen ben ik zelf ook de opleiding begonnen voor de Atlasmassage. Daarna heb ik het verder uitgebreid naar de Atlas-Lumbaal massage en de  Breuss massage.